2013-09-23 13:28:10• hírek • Szatmár.ro

Fának ütközött autójával és meghalt egy férfi

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Sárközújlak közelében, a főúton áthaladó vasúti síneknél aludt el a volánnál.

Hétfő hajnalban, 7 óra körül halálos közlekedési baleset történt Sárközújlak közelében. A 42 éves B. Béla, józsefházai lakos valószínűleg túl fáradt volt, elaludt s emiatt vesztette el uralmát a gépjármű felett, amelyik letért az útról és egy fának ütközött.

Az ütközés következtében a Volkswagen típusú személygépkocsi annyira összeroncsolódott, hogy a benne utazókat csak a katasztrófavédelem embereinek sikerült kiszabadítaniuk belőle. Az autó vezetője életét vesztette, az anyósülésen utazó 31 éves férfi pedig több sérülést szenvedett, őt a SMURD rohammentősei látták el.

A mentősök és a katasztrófavédelem munkatársai is 7.14 perckor érkeztek a helyszínre, de az autó vezetőjét már nem tudták megmenteni.

A fáradtság az egyik vezető ok, ami miatt halálos kimenetelű balesetek történnek. Fáradtan az autóvezető reakcióideje többszörösére lassul, így nem tud megfelelően reagálni a változásokra. A szakemberek azt tanácsolják, hogy ha fáradtnak érezzük magunkat a volánnál, iktassunk be egy 10 perces pihenőt, amikor vagy sétálunk egy kicsit a friss levegőn, vagy pedig az autóban ülve relaxálunk vagy akár alszunk egy kicsit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: